isontwerp.nl – Jouw unieke proefschrift ontwerp

Als je er voor kiest om jouw boekje speciaal te laten ontwerpen, dan is het natuurlijk belangrijk dat het er zo mooi mogelijk uit komt te zien. Dan kun je het met trots showen op je promotiedag. Daarom verzorgt isontwerp.nl jouw thesis op maat. En doordat ik met de beste proefschrift drukkers samenwerk, resulteert dat in een prachtig boekwerk. Want het ontwerp verdient uiteraard ook de juiste print technieken. Bovendien is het ook van belang om te overwegen welk papiersoort je kiest, en of je een bijzondere afwerking wil. Zodat de illustraties, grafieken en tabellen zo mooi en zo leesbaar mogelijk zijn. Je kunt bij mij terecht voor advies.

isontwerp.nl – Bijzonder boekontwerp

isontwerp.nl maakt niet alleen proefschriften. Ook voor een bijzonder boekontwerp kun je bij mij terecht. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe jaarverslag ontwerp, de vormgeving van een onderzoeksrapport of de omslagillustratie en lay-out van je nieuwe roman. Een aantal voorbeelden vind je hier.

isontwerp.nl – Een groene keuze

Ik houd van mooi papier. Mooi papier maakt boeken bijzonderder. En ik houd ook van bomen. Door bij isontwerp.nl je thesis te laten ontwerpen, kies je ook voor een groenere wereld. Ik ben een ontwerper met een missie: mijn droom is de wereld groener maken. Daarom ben ik bezig met een platform voor grafische bedrijven in Nederland (je kunt hierover meer lezen op de pagina Plant het Voort).  Bovendien plant ik een boom voor ieder boek- of proefschriftontwerp dat ik maak.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie over het ontwerpen van jouw dissertatie, neem dan contact met me op. Als je het formulier invult, ontvang je direct alle informatie over mijn werkwijze, de prijzen en mogelijkheden, onafhankelijk van mijn agenda! Wil je graag informatie over een ander soort boekontwerp? Stuur me dan een email. Mijn naam is Ilse Schrauwers en ik hoop je snel eens te spreken!

Books are a uniquely portable magic.

– Stephen King