Proefschrift omslag ontwerp voor Elena Kamburova - isontwerp.nl
proefschrift omslag ontwerp 1 proefschrift omslag ontwerp open proefschrift omslag ontwerp 1e pag proefschrift omslag ontwerp detail proefschrift omslag ontwerp achter

B Aware!

Anti-B-cell therapy in renal transplantation

Door Elena Kamburova

Omslag illustratie, ontwerp & typografie, boekenlegger + hoofdstuk pagina lay-out en extra feestuitnodiging

Achtergrond informatie:
Aangezien de cellen uit het proefschrift een beetje lijken op pluisjes van paardebloemen, is dat de inspiratie voor deze omslagillustratie. De B van de titel is gevormd tot een nier. Hierdoor is het hoofdthema duidelijk. Zowel het kleurenpalet als de illustratiestijl zijn gebaseerd op de persoonlijke voorkeuren van Elena Kamburova. Elke paardebloem met de hand tekenen en ervoor zorgen dat de ‘celdeeltjes’ correct waren, was een precieze, maar ook leuke klus.

PhD Promotiedag: 25 – 09 – 2014
@ Radboud Universiteit Nijmegen

Drukwerk: Gildeprint

“Ik ben echt heel blij met het eindresultaat :-). Tijdens de promotie vond iedereen de cover heel mooi. Er is zelf een vraag gesteld tijdens de verdediging. Blijkbaar had een van de leden onlangs een artikel gelezen over paardenbloemen en er bleken er heel veel soorten van te zijn, net als van de B -cellen, dus hij vond het heel goed gevonden :). Ik zal je zeker aan mijn collega’s aanbevelen!!!

Derde plaats voor de NFN-Nierstichting Proefschriftprijs 2014
Proefschrift Omslag Ontwerp