Proefschrift ontwerp voor Wandana Nanoe-Mahabier - isontwerp.nl
proefschrift omslag ontwerp wandana nanhoe 1 proefschrift omslag ontwerp wandana nanhoe 2 proefschrift omslag ontwerp wandana nanhoe open proefschrift omslag ontwerp wandana nanhoe 1st

Freezing and falling in Parkinson’s Disease

from the laboratory to the clinic

By Wandana Nanoe-Mahabier

Omslag, binnenwerk, uitnodigingen en stellingen
concept, illustratie, boek ontwerp en lay-out

Achtergrond informatie:
Wandana omschreef haar tijd als promovendus en haar onderzoek als een zeer intensieve ‘reis’. Dit kan natuurlijk over veel dingen worden gezegd. Maar in dit geval ons gesprek daarover een zeer prominent onderdeel van onze eerste ontmoeting. Een van mijn schetsen was daarom ook een ontwerp op basis van een ‘reisdagboek’. Ik was heel blij dat dit degene was die ze koos – het was erg leuk om alle verschillende kleine details te creëren die bijdragen aan het ‘dagboekgevoel’ van het proefschrift. De ‘top van de ijsberg’ die door het raam verschijnt, vertelt de rest van het verhaal.

PhD promotiedag; 13 – 02 – 2013
@ Radboud Universiteit Nijmegen

Printing: Ipskamp Drukkers

“Ilse heeft mijn proefschrift prachtig ontworpen! Ik had een idee over hoe het proefschrift eruit zou moeten zien en wat het zou moeten uitstralen. Dankzij de creativiteit van Ilse is het eindresultaat mooier dan ik mij ooit had kunnen voorstellen.
Proefschrift Ontwerp Pakket