Proefschrift ontwerp voor Gerda Noordmans - isontwerp.nl
proefschrift cover ontwerp front proefschrift cover ontwerp open proefschrift cover ontwerp first page proefschrift cover ontwerp contents proefschrift cover ontwerp ch 1 proefschrift cover ontwerp ch 1t proefschrift cover ontwerp ch 3 proefschrift cover ontwerp ch 3t proefschrift cover ontwerp ch 5 proefschrift cover ontwerp ch 5t proefschrift cover ontwerp last page proefschrift cover ontwerp closed proefschrift cover ontwerp stellingen dia

Novel Genes in Renal Aging

Door Gerda Noordmans

Cover, binnenwerk, boekenlegger, extra uitnodiging, stellingen;
Concept, illustratie, boek ontwerp en lay-out

Achtergrond informatie:
Gerda Noordmans vertelde me dat ze hield van illustraties waarin iets ‘echts’ werd getransformeerd in een ‘symbolische visualisatie’. Dit onderzoek ging over nierveroudering. Daarom hebben de boomwortels in de omslagillustratie de vorm van een gezonde nier, en zijn de takken aan de bovenkant gevormd tot een ‘gedegradeerde nier’. Bovendien symboliseren de jonge en oude vogel ‘het leven’. De vallende bladeren zijn ter illustratie van het verouderingsproces. Elke hoofdstukpagina heeft zijn eigen unieke ‘boom’. Het één voor één tekenen van de bladeren was niet alleen heel leuk om te doen, het resulteerde ook in een aantrekkelijke boek illustratie.

Promotiedag: 21 – 09 – 2015
Radboud Universiteit Nijmegen

Drukwerk: Gildeprint

De verdediging is heel goed gegaan, het was echt een mooie dag. Heb ook veel complimenten op cover en lay-out gekregen! Bedankt voor de prettige samenwerking!
Proefschrift Ontwerp Pakket