Proefschrift omslag ontwerp voor Noor Trom- - isontwerp.nl
Cover 01 cover voor en achterzijde omslag binnenkant Contents chapter 1 figure chapt 01 chapter page 02 chapter page 3 chapter page 4 figure chapt 3 chapter page 5 figure chapt 5 flyer open 01 flyer open 2 Poster stellingen invite

Priority Setting in HIV/AIDS Control

The use of multi criteria decision analysis in Indonesia and South Africa

Door Noor Tromp

Proefschrift Ontwerp Pakket
Cover, binnenwerk, uitnodigingen, stellingen en policy brief;
concept, illustratie, boek ontwerp en lay-out

Promotiedag: 03 – 11 – 2015
@ Radboud Universiteit Nijmegen

 

Achtergrond informatie:
De thesis van Noor Tromp heeft tot doel de prioriteitsinstelling te verbeteren proces door gebruik te maken van wetenschappelijk bewijs, en door de verschillende belanghebbenden (de ‘beschermende’ handen) bij elkaar te brengen om gezamenlijk te beslissen over deze prioriteiten. Het cover design met handgemaakte letters heeft de uitstraling van een (protest) affiche, verwijzend naar publiciteitsmaatregelen die regeringen zouden moeten nemen hun beslissingen naar buiten te brengen. Wit en rood zijn de kleuren van de Indonesische vlag, waar het grootste deel van het onderzoek plaatsvond. Ieder hoofdstuk heeft een eigen kleur geven voor titel, figuren en tabellen.

Drukwerk: Gildeprint

 

Enorm bedankt voor het ontwerp van de cover en het totale eindresultaat. Ik ben er ontzettend blij mee en ik heb ook al heel veel leuke reacties gehad van mensen om mij heen! Dank je wel voor alles!!
Proefschrift Ontwerp Pakket