Mooi aan de muur.

Blijvende beelden voor memorabele momenten.

Bestel mijn illustratie als wanddecoratie. 

Je hebt iets te vieren. Je wil stil staan bij een mijlpaal. Met een unieke handgemaakte illustratie, help ik je kunst van jouw meesterwerk of levenswerk te maken. Of dat nu een speciaal persoon is, een reis, een huwelijk of je huisdier. Geef mij maar een thema, een verhaal; aan inspiratie geen gebrek. Uit het thema ontstaat als vanzelf een eerste beeld, een richting. Deze schets overleg ik met jou. En na je akkoord werk ik het beeld uit. Door goede communiciatie blijf jij onderdeel van het proces tot aan het sprekend eindresultaat. Een exclusief geschenk. Aan jezelf of juist aan iemand anders. Blijvende beelden voor memorabele momenten. Een feest aan de muur.

 

Wil jij kunst van jouw levenswerk laten maken?

 

Neem contact op.

 

 

Bestaande illustraties bestellen

Ik werk niet alleen in opdracht. Je kunt ook mijn eigen illustraties bestellen. Soms is een origineel te koop. De gedigitaliseerde prints kun je altijd hieronder vinden. De bestelling vindt plaats op de externe site Werkaandemuur, waar je uit verschillende materialen kunt kiezen. Ook kun je de grootte naar wens aanpassen. Bovendien kun je er een lijst bij bestellen. Mooi voor aan de muur.

Op deze pagina vind je een greep uit mijn aanbod. Dit zal in de toekomst steeds verder worden uitgebreid. Voorlopig kun je voor de rest van mijn illustraties mijn werkaandemuur-shop bezoeken.

 

Naar mijn werkaandemuur shop