Speciale kaarten voor elk moment.

Wenskaarten voor promovendi. En de rest van de wereld.

Je wil iemand feliciteren of succes wensen. Met de promotie of laatste loodjes. Je wil iemand sterkte wensen. Met een ziekte of verlies. Of je wil je lief of beste vriend(in) laten weten dat je aan hen denkt. Voor momenten om bij stil te staan. En voor 'gewoon zomaar'. Met een uniek kaartje geef je de ontvanger een tastbaar gebaar. Iets om aan vast te houden. Om in te plakken of op te hangen. Bijzonder om te sturen en nog fijner om te krijgen. Een glimlach in de brievenbus.
 

Verstuur direct of in de toekomst - via kaartje2go

Maak het gebaar extra speciaal met een gepersonaliseerde wenskaart. Pas het lettertype en de kleuren aan, voeg een persoonlijke boodschap toe en kies uit 6 mooie papiersoorten. Kaartje2go drukt jouw kaartje middels printing-on-demand en verstuurt deze op de dag naar keuze. Want je kunt het verzenden zelfs inplannen op een datum in de toekomst.
 

Speciaal voor promovendi

Wil je een promovendus een steuntje in de rug geven? Lees mijn blog eens met tips over goede kaart-momenten en directe links naar bijpassende wenskaarten.
 

Ga naar PhD kaarten blog

 

Op deze pagina vind je een greep uit mijn aanbod. Dit zal in de toekomst steeds verder worden uitgebreid. Voorlopig kun je voor de rest van mijn kaarten mijn kaartje2go shop bezoeken. Daar vind je onder andere nog meer PhD opties, te-laat-verjaardagskaarten en geboortekaartjes.

Naar kaartje2go shop