Door de bomen meer bossen zien.

Plant het Voort. Voor een Groener Grafisch Nederland

We planten bomen en juichen verduurzaming binnen de grafische wereld toe. Samen kleuren we de wereld een stukje groener.

Mooie dingen maken en groen doen gaan niet altijd hand in hand – maar wel samen. Plant het Voort gelooft dat wij als grafische sector een grote, positieve impact kunnen maken op de wereld. Zeker als we dit met zijn allen doen. 


Door bomen te planten op plekken waar dat hard nodig is, herstellen we de natuur en boosten we de biodiversiteit. Door elkaar te inspireren en te motiveren met kennis en tips, zorgen we samen voor de verduurzaming van de grafische sector.

Samen kleuren we de wereld een stukje groener.
Doe jij ook mee? Plant Het Voort!

 

Ik Plant Het Voort

Maak direct een groene impact:

Start met bomen planten!

Wij hebben een selectie gemaakt van 3 organisaties die bomen planten op plekken in de wereld waar dat hard nodig is. Deze organisaties werken samen met de lokale bevolking, zijn transparant in hun doelstellingen én resultaten.

 

1.

2.

3.

4.

5.

Sluit je kosteloos aan bij Plant Het Voort en kies je favoriete organisatie. Je ontvangt een welkomstmail met een link naar de donatiepagina. Begin direct met bomen planten, bepaal zelf hoeveel en hoe vaak. Ontvang het logo van de organisatie en plaats deze op je site. Laat zien dat je bomen plant! Via LinkedIn communiceren we jaarlijks onze gezamenlijke groene impact.

 

 

Plant Het Voort

Zo kleuren we samen de wereld een stukje groener

 

1.

2.

3.

Maak direct een groene impact door bomen te planten.

Ontmoet collega’s op dezelfde groene missie.

Samen juichen we verduurzaming binnen de sector toe.

Wij hebben al een selectie gemaakt van goede, groene organisaties. Zo kun je eenvoudig een keuze maken en direct beginnen met bomen planten. Bij Plant Het Voort zijn uiteenlopende grafici, schrijvers en drukkers aangesloten. Verrijk je netwerk en vergroot de impact door duurzame samenwerkingen aan te gaan. Leer van - of inspireer - anderen processen te verduurzamen. Met kleine aanpassingen maken we samen een groot verschil

 

Trees For All

Plant bomen in binnen- en buitenland


   Bomen planten kan vanaf 10,- (eenmalig)
   Je kunt ook een eigen bedrijfsbos planten
   Doe een boom cadeau (als relatiegeschenk!)
   Je ontvangt een certificaat voor je bomen
   ANBI: je kunt schenken met belastingvoordeel


• Plant 2 bomen voor €10,-

Zowel zakelijk als particulier kun je éénmalig of periodiek al vanaf 2 bomen planten (€10,-). Op zoek naar een origineel en groen relatiegeschenk? Je kunt óók vanaf 2 bomen cadeau geven.

• Plant een bedrijfsbos

Met jouw bedrijf kun je vanaf 2000 bomen (= €15.000) planten in een heus bedrijfsbos. Er wordt een plantdag georganiseerd en er komt een bord met je logo op de plantlocatie te staan.

• Waarom Trees for all?

Jaarlijks verdwijnen er 3,5 miljard bomen wat rampzalige gevolgen heeft voor de planeet. Door bomen te planten op plekken waar dit hard nodig is – in binnen- en buitenland – herstelt Trees for all de natuur en biodiversiteit. Trees for all is een ANBI, schenkingen kun je dus opgeven bij de belastingdienst.

One Tree Planted

Herstel oerwoud en bossen wereldwijd


   Voor één dollar kun je al een boom planten!
   Mogelijkheid om een fundraiser te starten
   Je kunt zelf kiezen waar je bomen wilt planten
   Lokale bevolking wordt betrokken bij de projecten
   Klanten ontvangen een persoonlijk certificaat


• Jaarlijkse donatie

1 boom(pje) voor $1,- (ongeveer 1 Euro)
Plant jaarlijks een x aantal bomen. Bepaal zelf hoeveel bomen je plant en wanneer.

• Plant per klant!

1 boom(pje) voor $1,- (ongeveer 1 Euro)
Je doneert een boom per product of klant. Zo kleur je de wereld structureel groener.

• Waarom One Tree Planted?

Bij One Tree Planted kun je al voor één dollar een boom planten. Je kunt zelf kiezen waar je de bomen planten: in een tropisch oerwoud of een lokaal bos. One Tree Planted werkt samen met de lokale bevolking, waardoor je ook de community support. Plant je een boom per klant? Je kunt je klant dan een officieel certificaat aanbieden.

Justdiggit!

Plant bomen in binnen- en buitenland


   Koop bunds vanaf €3,30 en help de aarde af te koelen
   Maak Afrika groener en herstel het ecosysteem
   Verbeter de leefomgeving voor mens & dier
   Justdiggit! werkt samen met lokale boeren
   Je ontvangt updates van jouw eigen bund
   ANBI: je kunt schenken met belastingvoordeel


• Koop water bunds!

Koop je je eigen water bunds in Kenia, voor maar €3,30 per stuk. Lokale boeren graven de bunds die het water in de grond vasthouden en zo natuurlijke vegetatie herstellen.

• Vergroen 240m2 in Kenia & Tanzania

Voor €25 vergroen je al 240 m2. Er wordt ruim 1.5 ton CO? opgeslagen én jaarlijks ruim 11.000 liter water vastgehouden. Andere opties: €10 = 96 m2 of €50 = 480 m2

• Waarom Justdiggit?

Met Justdiggit! kun je al voor €3,30 een bund laten graven. Deze waterkuilen zorgen voor vergroening en verkoeling. Er wordt goed samengewerkt met lokale boeren waardoor je ook de community support. Justdiggit! is een ANBI; schenkingen kun je dus opgeven bij de belastingdienst.