Jouw harde werk verdient een vet design

Eigenzinnig proefschriftontwerp. Van kaft tot kaft.

Isontwerp maakt kunst van jouw meesterwerk

Het zit erop, je promotieonderzoek is afgerond. Dat mag gevierd worden. Met een eigenzinnig proefschriftontwerp, representatief voor jouw harde werk. Waarmee je opvalt, indruk maakt en bijblijft. Een ontwerp dat jouw woorden ondersteunt. Van kaft tot kaft.

 

Ik help je kunst van jouw meesterwerk te maken. Met originele ontwerpen, handgemaakte illustraties en vette layout voorstellen. Blijvende beelden voor memorabele momenten.

Meer weten?

Vanuit het geheel naar de essentie

Jouw persoonlijkheid, je onderzoek, het thema en de context bepalen het concept. Door eerst het totaalplaatje op me in te laten werken, kom ik vervolgens snel tot de essentie. Deze vertaal ik door naar de basiselementen van het design.

 

Diverse stijlen en handgemaakte illustraties

Al mijn ontwerpen zijn origineel en handgemaakt. Van abstract en typografisch tot aan figuratief en illustratief. Met mijn concepten daag ik drukkers uit, combineer verschillende stijlen, vormen en kleuren en experimenteer met materialen, inkt en bindwijzen.

Bekijk mijn proefschriftontwerpen

Uniek proefschriftontwerp met een ‘WOW VET effect

Ik zoek graag grenzen op. En durf daar ook overheen te gaan. Ik trek precies dat uit kast wat nodig is om jouw thema en persoonlijkheid te vangen in een uniek ontwerp. Van minimalistisch design tot visuele overdosis. En alles daartussenin. Ik ga voor een ‘WOW VET’ effect.

 

Van proefschriftomslag tot vette lay-out

Ik maak kunst van jouw meesterwerk. Van het omslagontwerp, een vet lay-out voorstel tot aan de presentatie tijdens je verdediging. Originele ontwerpen, illustraties en grafische elementen die het onderzoek ondersteunen en jouw woorden kracht bij zetten. Van kaft tot kaft. Ik werk samen met getalenteerde tekstzetters die het binnenwerk tot in de puntjes verzorgen.

 

Professionele begeleiding en advies

Als ervaren vakidioot, zelfstandig sinds 2012, ken ik mijn weg in de grafische wereld. Ik geef je advies en ondersteun je binnen het publicatieproces. Van het aanvragen van een ISBN tot aan het aanleveren bij de drukker; je staat er niet alleen voor.

 

Meer dan een proefschriftontwerp

Naast je proefschrift, ontwerp ik ook de uitnodigingen voor het feest en/of diner, de achtergrond voor je presentatie, je CV en LinkedInbanner. Kortom: alles wat je nodig hebt om jezelf goed op de kaart te zetten. En ontvang je (als promotie kado) graag een posters , felicitatiekaart of ander uniek PhD cadeau? Ik denk graag met je mee.

 

Wil je meer weten over mijn werkwijze en pakketten?

Ja graag. Stuur mij meer informatie.

 

 

Isontwerp Plant het Voort.

Mooie dingen maken en het juiste doen gaan niet altijd hand in hand - maar wel samen. Ik kijk graag naar wat er anders en óók kan. Daarom plant ik voor elk boekontwerp een boom.

 

Via verschillende Groene Doelen worden de bomen geplant. In eerlijke samenwerking met de lokale bevolking.

 

Met mijn platform Plant het Voort moedig ik andere ondernemers binnen de printwereld aan hetzelfde te doen.

Plant het Voort: lees meer

Testemonials

“HIJ IS IN HET ECHT NOG VELE MALEN BETER DAN IK OOIT HAD GEDACHT! - je hebt geen idee hoeveel complimenten ik heb gehad (en dus jij eigenlijk) Dank je wel!” Özlem Baysal
Het is prachtig geworden! Tijdens de promotie kreeg ik ook erg veel complimenten. Dank je wel voor alles! Quirine Fillekes

Op de plank én in de spotlight

Boeken die wel op hun kaft beoordeeld mogen worden

Bekijk alle ontwerpen

Ik laat graag zien dat het anders kan

Mijn naam is Ilse Schrauwers, grafisch vormgever, illustrator en conceptdenker, gespecialiseerd in het vormgeven van proefschriften en jubileumboeken.

 

Ik zoek grenzen op, ga voor het ‘WOW VET’ effect en laat graag zien hoe het óók kan. Zowel in het ontwerpen als ondernemen. Origineler en vetter.
Socialer en groener. Om impact te maken. Voor jou, binnen de printwereld. Op mens en milieu.

Meer over mij